BIOGRAFIA

Beth Cohen va néixer el 1979 a Cheshire, Anglaterra, de mare britànica i pare australià. Va estudiar Drama i Música a Manchester (1997 – 2001) abans d’especialitzar-se amb Shakespeare al Globe Theatre (en col·laboració amb el King’s College de Londres, 2002). Va actuar per primera vegada en públic quan tenia 5 anys, al paper de Mustardseed a Somni d’una Nit d’Estiu, una obra que ha representat en diverses ocasions al llarg de la seva carrera per a diferents produccions i amb diferents papers. Entre els crèdits teatrals destacats s’inclouen Puck a Somni d’una Nit d’Estiu (teatre Infanta Isabel, Madrid), Julieta a Romeo i Julieta (teatre Old Vic, Londres/tour d’Alemanya) i Mme Giry a El Fantasma de la Òpera (teatre Poliorama, Barcelona).

El 2003 Beth se’n va anar a viure a Espanya, establint una continuada relació professional amb la companyia de teatre física Face 2 Face com a actriu, escriptora i directora freelance. També és coneguda pel seu treball a la pantalla, com el llargmetratge Nieva en Benidorm (dir. Isabel Coixet) i la recent sèrie de José Luis Moreno, Glow & Darkness, un drama d’època basat en la vida de Sant Francesc d’Assís.

La seva carrera professional se centra actualment a Barcelona i a Madrid, realitzant projectes per a la televisió, el cinema, el teatre, anuncis, rodatges corporatius, veus en off i doblatge de projectes tant en castellà com en el seu anglès nadiu. Durant el seu temps lliure li agrada muntar a cavall, llegir, fer pastissos, i evidentment anar al teatre, que sempre ha estat la seva gran passió.

VIDEOBOOK

FOTOS

VEU EN OFF I DOBLATGE

Beth dirigeix el seu propi estudi professional de veu en off i doblatge, equipat amb micròfons Neumann (TLM 103/u89), que obtenen una excel·lent qualitat de so. Ofereix quotes econòmiques i garanteix una entrega ràpida. El seu accent nadiu és anglès britànic (pronunciació rebuda neutral) i la seva veu i qualitats d’interpretació altament versàtils s’adapten fàcilment a papers ficticis, veus en off comercials i publicitàries així com produccions de veus corporatives. És una experta en sincronitzar els llavis i col·labora de manera regular amb els estudis de gravació Olesti, The Lobby, Estudios Metrópolis i La Panadería, entre altres.

No dubteu en sol·licitar un pressupost!

Esteu buscant una veu masculina? Beth col·labora de manera regular amb l’artista britànic de veu en off Edward Olive www.edwardolive.com, oferint als clients la possibilitat de gravar dues o més veus en directe per mitjà de SessionsLinkPRO.

NOTÍCIES

CONTACTE